Professionel rengøring under flytning

Når du fraflytter din bolig, skal du ikke kun holde styr på nedpakning og selve flytningen. Du skal også sørge for, at boligen står ren og klar til de nye beboere. Når det kommer til rengøringen, kan der dog være en del faldgruber. Har du for eksempel husket vinduesfalse, gummilisten i ovnen, og har du fået gjort rent helt inde bagerst i skabet? Det kan være svært at huske og nå det hele, og her kan Solo Rengøring i Fredericia hjælpe. Vi sørger for rengøringen, så du kan fokusere udelukkende på at indrette og komme på plads i dit nye hjem. Uanset hvilken type rengøring du har brug for, så står vi klar til at hjælpe dig.

Det hjælper vi med:

Vi kan hjælpe med alle typer af rengøring i forbindelse med flytning, og vi medbringer selvfølgelig alle de nødvendige redskaber og midler. Det eneste, du skal gøre, er at vise os vejen til din bolig, så klarer vi resten. Vi tilbyder følgende rengøringsydelser:

  • Rengøring af alle overflader i hjemmet
  • Rengøring af ovn, komfur og opvaskemaskine
  • Støvsugning og gulvvask i alle rum
  • Rengøring af toilet, vask og bruseniche
  • Alt støves af

Lad os gøre rent i din fraflyttede bolig

Solo Rengøring sørger for rengøringen, som bliver udført af vores kompetente og servicemindede medarbejdere, så du får det bedste resultat. Du er altid velkommen til at kontakte os enten på telefonnummer 30 53 99 85 eller på mail solo.reng@gmail.com til en uforpligtende samtale. Sammen aftaler vi nærmere omkring, hvad du har brug for, og hvordan vi kan hjælpe dig, så du afleverer en helt ren bolig sammen med nøglen.

 


Programmeret og hosted af nordicweb