Professionel hjælp til rensning af tæpper

Har du gulvtæpper i din virksomheds kontorlokaler eller i dit hjem? Så kan Solo Rengøring i Fredericia hjælpe med at få dem renset, så de bliver som nye igen. Vi tilbyder hjælp til både private og erhvervskunder til rensning af tæpper, og uden at tæpperne bliver beskadiget. Det kan være en udfordring at rense pletterne fra tæpperne fuldstændigt, hvad end det gælder væg-til- væg-tæpper eller mindre tæpper, men vi har mange års erfaring og ved præcis, hvordan vi får dine tæpper rene, så du ikke skal bekymre dig. Sammen med dig aftaler vi hvilken form for tæpperens, du har brug for hjælp til. Vi tilbyder rensning af tæpper i Fredericia, Middelfart, Vejle, Kolding & omegn.   

 

Vi fjerner alle slags pletter

Hos Solo Rengøring sørger vi for at fjerne alle slags pletter, uanset hvilket type tæppe der er tale om, og hvad der er blevet spildt på det. Vi hjælper eksempelvis med følgende:

  • Pletter fra mad- og drikkevarer som kaffe-, sodavands- eller rødvinspletter
  • Aftryk fra beskidte sko
  • Mørke pletter fra skidt og snavs
  • Eventuelle urinpletter fra kæledyr
  • Vask af tæpper i forskellige materialer
  • Og meget mere.

Uanset hvilken form for tæpperens, du har brug for, så står vi gerne til rådighed med vejledning og hjælp.

Tæpperens udført af kompetente medarbejdere

Det er vigtigt for os at udføre et godt stykke arbejde, så du som kunde står tilbage med et flot resultat på dine tæpper. Derfor gør vi også meget ud af at aftale med dig, hvilken form for tæpperens, du har brug for. Afhængigt af hvilke materialer dine tæpper er lavet af, medbringer vi de korrekte midler til at rense dem. Ingen opgave er for stor for os. Du er desuden altid velkommen til at kontakte os på telefonnummer 30 53 99 85 eller på mail solo.reng@gmail.com.
Så får vi en uforpligtende samtale og vurderer, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.Programmeret og hosted af nordicweb